Новоукраїнські працівники міліції викрили у вчиненні крадіжки місцеву жительку

Жовтень 30, 2014 | Новини | Переглядів: 819 | Коментарі: 0

Зловмисниця поцупила у пенсіонерки, якій раніше допомагала по господарству, особисті речі та майно. За ці дії жінці загрожує до шести років позбавлення волі.

До Новоукраїнського райвідділу міліції надійшла заява від мешканки сусіднього району про те, що невідомі особи здійснили крадіжку з домоволодіння її родички, що проживає в одному з сіл. Злодії викрали зернодробильний пристрій, чотири газові балони, газову плиту та навіть постільну білизну.
Завдяки співпраці правоохоронців та місцевої громади особу зловмисниці було швидко встановлено. Нею виявилася 28-річна жінка, яка певний час мешкала у домоволодінні 85-річної бабусі, доглядаючи за нею та допомагаючи по господарству.
Згодом, залишившись без теплого кутка й ситного життя, зловмисниця вирішила викрасти речі пенсіонерки та запропонувати їх місцевим жителям за гроші або харчі. Втім планам злодійки завадили правоохоронці. Викрадене майно було вилучено та повернуто власниці.
– За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка», – розповів начальник Новоукраїнського РВ УМВС в області Ігор Матвійчук. – Подібні дії караються позбавленням волі на строк від трьох до шести років. Слідство триває.
За матеріалами Новоукраїнського РВ УМВС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool