Новорічне театралізоване свято влаштували залізничники на Одеському вокзалі

Січень 05, 2016 | Новини | Переглядів: 1074 | Коментарі: 0

Мабуть на цілий рік запам’ятаються пасажирам та відвідувачам Одеського залізничного вокзалу останні години 2015 року.

На всіх, хто у переддень зимових свят скористувався послугами залізничного транспорту, в Одесі чекав приємний сюрприз. 31 грудня на вокзалі панувала зимова казка: новорічні малюнки на вікнах вокзального комплексу, ялинка, сяйво гірлянд та блискучої мішури, а ввечері вокзал розквітнув яскравими вогниками святкової ілюмінації.

Окрім чарівного вбрання приміщень, адміністрація вокзалу станції Одеса-Головна потурбувалася й про гарний настрій пасажирів. За підсумками конкурсу було запрошено для проведення новорічного свята на території вокзального комплексу акторів одеського театру «Зустріч». Справжнє шоу за участю Діда Мороза та Снігуроньки, в ролі яких виступили Олександр Куляс та Тетяна Бербат, дарувало позитивні емоції пасажирам та пересічним громадянам.

До речі, продемонструвати свої таланти та творчі здібності мали змогу всі бажаючі. Спеціально для цього було влаштовано імпровізовану сцену поблизу ялинки. Діти отримували із рук Діда Мороза та Снігуроньки солодкі подарунки. Бажаючих було вдосталь: діти розповідали вірші, співали пісень, кружляли в хороводі, а дорослі в свою чергу декламували власні авторські твори, дехто грав на гітарі та виконував свої пісні, а були й цілі сім’ї, які дарували новорічні хіти під музикальний супровід. У справжні народні гуляння переростали танці та співи одеських шлягерів, які відзначилися не меншою популярністю, ніж щедрівки та новорічні пісні. Неабияк здивував глядачів реп від Дідуся Мороза.

Оригінальні гадання, виступ сніжинок, новорічні частівки, запальні танці під хітову музику, а ще костюмовані розваги – актори одеського театру та колектив Одеської залізниці доклали максимум зусиль, щоб відвідувачі та пасажири на вокзалі станції Одеса-Головна залишили приємні спогади від останньої доби 2015 року.

Прес-центр Одеської залізниці
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool