Новомиргородщина впроваджує STREAM-освіту

Червень 19, 2017 | Новини | Переглядів: 951 | Коментарі: 0

На центральній площі Новомиргорода відбувся І фестиваль розвитку STREAM-освіти в районі «Науковий пікнік».

Захід започатковано за ініціативи та організації відділу освіти молоді та спорту райдержадміністрації та фінансової підтримки ТОВ ВКФ «Велта». Головна мета заходу – заохочення учнів до пізнання нового, розширення їхнього кругозору та практичних умінь і навичок, зацікавлення наукою.

Голова райдержадміністрації Олександр Сенченко привітав учасників фестивалю, побажав з користю провести свій час і відкрити для себе багато цікавого і незвіданого у світі науки.

Після урочистої частини учасники фестивалю розійшлися за науковими локаціями, де на них чекали захоплюючі експерименти з фізики та хімії, біологічні досліди, психологічні тести та задачі. Також діти мали можливість спробувати свої можливості в ролі дизайнерів та журналістів, вдосконалити навички англійської мови. Окремо проводились майстер-класи з тістопластики, аплікації соломою, виготовлення сувенірів підготовлені керівниками гуртків ЦДЮТ. Викладачі місцевого МНВК ознайомили учасників фестивалю з основами безпеки дорожнього руху. Представники Новомиргородського РЕМ провели заняття з електробезпеки та наданні першої допомоги при уражені струмом. В районному будинку культури в цей час була розгорнута робота арт-студії де діти, що займаються художнім мистецтвом, демонстрували бажаючим свої роботи і експозиції та практичні навички і вміння.

Очільник райдержадміністрації Олександр Сенченко, який особисто приймав участь у роботі деяких локацій, подякував організаторам та спонсорам цього свята та зазначив, що в перспективі цей фестиваль буде щорічним – проводитиметься в період літнього оздоровлення дітей і сприятиме не лише їх відпочинку, а й насамперед розвитку та поглибленню знань.

За інформацією веб-сайту Новомиргородської РДА


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool