Новий клас безпеки створено у Маловисківській громаді (ФОТО)

Серпень 30, 2023 | Новини | Переглядів: 1230 | Коментарі: 0

Кропивницькі рятувальники завітали до Маловисківської громади. У місцевій гімназія №3 ім. Г. Перебийноса відкрили цього дня клас безпеки. 

Новий клас безпеки створено у Маловисківській громаді

Новий клас безпеки створено у Маловисківській громаді

Новий клас безпеки створено у Маловисківській громаді


Завдяки спільним зусиллям органів управління освітою, керівництва навчального закладу, рятувальників, правоохоронців, батьків та вчителів було започатковано ще один осередок безпекових знань для підростаючого покоління.

Відкритий урок безпеки з п’ятикласниками провели фахівці Служби порятунку. Розпочали заняття з правил пожежної безпеки, норм поведінки у побуті та природному середовищі, аби не сталося біди. Із задоволенням діти розгадували загадки та ребуси, відповідали на питання вікторини та показали досить високий рівень знань.

Про вибухонебезпечні предмети та правила поводження з ними розповів учасникам заходу вибухотехнік аварійно-рятувального загону спеціального призначення.

Тема вибухонебезпеки для школярів не нова, але запитань виникло чимало. Щоб закріпити пройдений матеріал та розвіяти усі сумніви й спростувати усі хибні теорії, сапер на конкретних прикладах довів юним шукачам пригод, наскільки можуть бути небезпечн6ими підозрілі предмети та які звичайні на вигляд речі можуть приховувати у собі вибухівку.

Відчути себе справжнім рятувальником та піротехніком міг кожен охочий. Хлопці і дівчата із задоволенням змагалися у спритності під час конкурсу бойовок та приміряли піротехнічне спорядження.

Як наше фізичне тіло потребує щоденного відпочину, так і нервова система вимагає турботи та піклування. Про це розповіла гімназистам психолог Головного управління ДСНС в області. А ще — навчила нескладним та дуже ефективним розвантажувальним технікам, що допоможуть тримати метальне здоров’я у нормі.

Цього дня рятувальники частували учасників заходу солодами та дарували їм корисні подарунки від Дитячого фонду ООН UNICEF – яскраві та змістові книжки “Пригоди без шкоди”.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool