Нові підходи в адмініструванні податків принесли свої результати

Серпень 09, 2011 | Новини | Переглядів: 1445 | Коментарі: 0

Протягом семи місяців цього року завдяки налагодженій співпраці органів ДПС з платниками податків перевиконані прогнозні показники як державної, так і місцевої скарбниць. Про це інтернет-виданню  «FotoInform» повідомила прес-служба ДПА в Кіровоградської області.

Зокрема, у січні - липні 2011 року до загального фонду державного бюджету зібрано 362,6 млн.грн., що на 65,1 млн.грн. більше, ніж у минулому році. За словами голови ДПА у Кіровоградській області Ігоря Гербіченка темп росту до факту відповідного періоду минулого року склав 121,9 відсотків. Досягти таких результатів вдалося завдяки новим підходам в адмініструванні податку на прибуток та податку на додану вартість, надходження по яких збільшилися на 54,7 відс. та 42,9 відс. відповідно.

Завдання по наповненню місцевих бюджетів виконано на 108,9 відс., надійшло 665,2 млн.грн. Додаткові надходження склали 54,4 млн. грн., в т.ч. 29,4 млн. грн. по податку на доходи фізичних осіб та 10,7 млн. грн. по платі за землю.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool