Новгородка: рятувальники загасили пожежу в будівлі профтехучилища

Липень 08, 2016 | Новини | Переглядів: 2042 | Коментарі: 0

7 липня о 20:10 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про пожежу в смт Новгородка по вул. Криворізькій, 44.

 По прибуттю до місця виклику пожежно-рятувальних підрозділів встановлено, що горить покрівля двоповерхової будівлі навчального корпусу пофесійно-технічного училища №36. Будівля складається з двох суміжних корпусів: старого (площею 200 м²), який не експлуатується з 2000-го року, та діючого нового (площею 775 м²).
О 22:24 пожежу локалізовано, о 00:10 – ліквідовано.
На ліквідацію пожежі залучались 2 автоцистерни 27-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Новгородка, автоцистерну 5-ї Державної пожежно-рятувальної частини м.Кіровограда, автодрабину та автоцистерну 20-ї Державної пожежно-рятувальної частини м.Долинська та 2 пристосованих автомобілі місцевих пожежних команд Новгородківського району.
Пожежею знищено 200 м² покрівлі та перекриття старого корпусу, а також 469 м² покрівлі та 285 м² перекриття над актовою залою діючого навчального корпусу будівлі училища. Пошкоджено віконні рами та меблі у новому корпусі. Врятовано від знищення вогнем двоповерхову будівлю діючого корпусу та майно в ньому. Жертв та постраждалих немає.
На місці події працювала оперативна група Управління ДСНС України у Кіровоградській області на чолі із заступником начальника полковником служби цивільного захисту Максимом Крутінем.
Причина пожежі встановлюється.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool