Нове сучасне обладнання отримав Кіровоградський обласний кардіологічний диспансер

Вересень 27, 2016 | Новини | Переглядів: 759 | Коментарі: 0

Щоденно спеціалісти обласного кардіологічного диспансеру рятують десятки людських життів. За словами його головного лікаря Ганни Сухомлин, такий подарунок допоможе вчасно діагностувати, а значить допомогти у лікуванні та дати шанс на життя не одному пацієнту.

Портативний монітор пацієнта G3H дає можливість постійного цілодобового моніторингу життєво важливих функцій пацієнтів, які перебувають у реанімаційному відділенні. Такий моніторинг здійснюється по майже всім необхідним для діагностики та лікування параметрам, з автоматизованим аналізом усіх отриманих даних. Крім того, дані передаються на комп'ютер лікаря, який має змогу оперативно реагувати на усі зміни чи відхилення від норми. В сучасній кардіології це обладнання є незамінним та допоможе врятувати не одне життя.

“Сьогодні реанімаційне відділення нашого центру має 10 койко-місць, 5 з яких обладнані такими моніторами, - ділиться Ганна Сухомлин. - Ми плануємо залучити благодійників для придбання решти таких моніторів, аби забезпечити ними усіх пацієнтів реанімаційного відділення”.

Зазначене медобладнання було придбане за ініціативи Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку, в рамках благодійної програми банку “Допомагати просто!”.

Нас, українців, вирізняє душевність, сердечність та любов до ближнього. Для одних – це невід’ємна частина віри, для інших – природна потреба. Останнім часом благодійність стала невід’ємною частиною життя чи не кожного з нас. Хтось допомагає фінансово, будує цілі установи, а хтось, усиновлюючи дитину, робить її життя щасливим. Хтось ділиться хлібом, хтось - грішми, хтось – увагою. Яскравим прикладом того, як можна долучитися до доброї справи є робота Всеукраїнського благодійного фонду ПриватБанку “Допомагати просто”. 5 серпня цього року фонду виповнилось 5 років. За цей час надано допомогу на суму більше 55,6 млн грн.

“Всеукраїнська благодійна програма ПриватБанку “Допомагати просто!” дає можливість клієнтам банку долучитись до різних благодійних проектів, - розповідає Раїса Килимниченко, заступник директора Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку. - Всі банківські операції в рамках благодійних програм здійснюються без комісій. ПриватБанк не тільки організовує збір коштів, а й забезпечує повний контроль за їх використанням, проведенням тендеру, закупівлею, доставкою та роботою обладнання, а всю інформації про кожне зарахування та подальше використання коштів можна побачити на сайті blago.privatbank.ua”.

В рамках фонду працює декілька програм: це і “Підтримка армії”, і “Допомога пораненим в АТО”, і "Таблеточки" – міжнародний благодійний фонд, який захищає інтереси дітей з онкогематологічними захворюваннями в Україні, і “Заради життя” - відкривають збір коштів для здійснення закупівлі медичного обладнання для відділень дитячої онкогематології.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool