Нова зелена зона відпочинку може з’явитися у Кіровограді

Квітень 14, 2016 | Новини | Переглядів: 1631 | Коментарі: 0

У Кіровограді може з’явитися ще один сквер. Створити його запропонував підприємець, колишній депутат міської ради Віктор Дончевський.

Свою ініціативу він озвучив міському голові Андрію Райковичу під час сьогоднішнього прийому громадян.
Територія, між багатоповерхівками в районі колишнього магазину «Мелодія», що на вулиці Велика Перспективна давно занедбана. Тут старі, напівзруйновані сараї, кущі та трава. За словами підприємця, він готовий спільно з міськими посадовцями навести лад на прибудинковій території. Управління ЖКГ має прибрати сараї, а Віктор Дочевський власним коштом облаштує зелену зону відпочинку. Тут він хоче насадити дерев, встановити лавки, та фонтан. Нині спеціалісти отримали завдання перевірити, чи мають сараї власників, вже потім вирішуватимуть питання співпраці.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool