Нова прем’єра від кіровоградських лялькарів

Листопад 20, 2013 | Новини | Переглядів: 989 | Коментарі: 0

23-24 листопада Кіровоградський академічний обласний театр ляльок знову запрошує мешканців і гостей міста на нову прем’єру - виставу для дітей «Айболить і Бармалей» за творами К.Чуковського.

Постановку цієї веселої казки, про пригоди героїв в Африці, здійснив режисер Олександр Іноземцев, відомий кіровоградським глядачам за виставами «Курочка Ряба» та «Мийдодір». Сценічне рішення належить головному художнику театру Павлові Босому. Над оригінальним музичним оформленням працював відомий полтавський музикант Олег Шеременко.
У виставі задіяні і досвідчені актори (провідні майстри сцени, заслужені артисти України Вікторія Ставріаніді-Стогодюк і Геннадій Стогодюк, а також Евеліна Новопашена та Світлана Радзіховська), і молоді талановиті артисти – Володимир Фоменко та Іван Кучерук.
Нова постановка, розрахована на дітей старшого дошкільного та молодшого шкільного віку, окрім цікавих виховних моментів, порадує глядачів своєю яскравістю та веселими хореографічними композиціями.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool