«Нова поліція» Кіровоградщини отримала перемогу у другому колі змагань з футзалу

Грудень 19, 2016 | Новини | Переглядів: 970 | Коментарі: 0

У виїзній грі, що відбулася 16 та 17 грудня, правоохоронці змагалися за звання «найсильніших» із колегами та господарями поля – командами Одеси, а також переможцями першого кола обласних змагань – відомчих футбольних клубів з Миколаєва, Херсона та Києва.

Під час напруженої та динамічної гри за перше місце та вихід до фіналу змагань з футзалу за «Кубок міністра внутрішніх справ 2016» командою Кіровоградщини було вдало зіграно 4 гри та забито 16 переможних голів у ворота суперників.

«Перемога нашій команді дісталася, як ми вважаємо, не випадково. До того, вони лише в нинішньому сезоні встигли вдало зіграти кілька десятків турнірів, вибороли звання «Чемпіонів міста 2016» . Хоча і суперники, з якими їм довелося грати, були серйозно підготовленими, тож обійти їх було не просто. Тепер розраховуємо вдало зіграти у фіналі та поборотися за Кубок», – запевняє очільник поліції Кіровоградської області Сергій Кондрашенко.

Отримавши медалі та кубки переможців, сфотографувавшись на згадку, у піднесеному настрої команда «Нова поліція» повернулася додому. Нині футболісти продовжують тренуватися за окремим, більш щільним графіком. Вже наступного тижня вони вирушать до столиці, де зіграють в головному відомчому залі ФСТ «Динамо» з найсильнішими командами України.

Сектор комунікації поліції Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool