Нічне ДТП у Кропивницькому

Листопад 24, 2017 | Новини | Переглядів: 1030 | Коментарі: 0

Сьогодні вночі, 24 листопада, близько 00:20 годин на перехресті вулиць Братів Ельворті та Євгена Чикаленка сталася дорожньо-транспортна пригода: відбулося зіткнення двох легкових автомобілів.

Водій автомобіля Hyundai Accent, під’їжджаючи до перехрестя, не виконав вимоги знаку 2.1 «Дати дорогу», не надав переваги в русі транспортному засобу Volkswagen Passat, який рухався по головній дорозі, та скоїв із ним зіткнення.

У результаті дорожньо-транспортної пригоди обидва автомобілі зазнали механічних пошкоджень. Водії транспортних засобів фізичних ушкоджень не отримали.

Патрульні поліцейські склали щодо водія легкового автомобіля Hyundai Accent адміністративні матеріали за статтею 124 КУпАП, яка передбачає адміністративну відповідальність за порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів. Також патрульні винесли щодо даного водія постанову згідно статті 122 КУпАП (передбачає відповідальність за порушення вимог дорожніх знаків).

Але історія на цьому не закінчується. Патрульні поліцейські, які здійснювали документарне оформлення цієї дорожньо-транспортної пригоди, під час спілкування із постраждалою стороною – водієм транспортного засобу Volkswagen Passat помітили у нього ознаки алкогольного сп’яніння.

Правоохоронці запропонували водієві пройти огляд на стан сп’яніння. Водій погодився пройти обстеження на місці за допомогою спеціального приладу Драгер у присутності свідків. Результат огляду – позитивний, у крові водія було 0,39 проміле алкоголю, що майже у 2 рази перевищує допустиму норму.

Патрульні поліцейські склали щодо водія транспортного засобу Volkswagen Passat адміністративні матеріали за статтею 130 КУпАП, яка передбачає адміністративну відповідальність за керування транспортним засобом у стані сп’яніння.

Патрульна поліція Кропивницького закликає водіїв бути відповідальними та дотримуватися правил дорожнього руху! Безпека усіх учасників дорожнього руху – у ваших руках!


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool