Нічна торгівля алкоголем у Кіровограді заборонена?

Червень 15, 2015 | Новини | Переглядів: 998 | Коментарі: 0

Кіровоградський муніципальний патруль відпрацьовував територію міста по вулиці Полтавській та навколо Автовокзалу №1 щодо дотримання торгівельними підприємствами обласного центру правил роздрібної торгівлі алкогольними напоями, пивом у нічний час, повідомляє сайт міськради

Як повідомив заступник міського голови Сергій Васильченко, рейдовою групою представників управління по сприянню розвитку торгівлі та побутового обслуговування населення Кіровоградської міської ради та дільничних інспекторів міського відділу УМВС України в Кіровоградській області були перевірені ряд закладів.
В магазині однієї із загальнонаціональних мереж по вул. Євгена Маланюка у продажу алкогольного напою членам рейдової групи було відмовлено, як і у торгівельних закладах місцевих підприємців: магазинах «Крамниця» та «Марго».
А от у одному з магазинчиків, розташованих по вулиці Лейтенанта Шмідта (зупинка пасажирського транспорту АС-1) контрольна закупка виявилася успішною. Продавець таки реалізувала слабоалкогольний напій., але чек при цьому не надала, мотивуючи якраз тим алкоголем торгувати після 22.00 на території міста заборонено. Реалізатор заховалася в підсобному приміщенні і близько двох годин з нього не виходила та від дачі пояснень відмовилася. Власник торгівельної точки теж не з’явився. Муніципальний патруль склав відповідний протокол. Справою тепер займається УМВС.
Міська влада і надалі буде боротися з торгівлею алкогольними напоями у нічний час, запевнив Сергій Васильченко.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool