Незаконний заробіток може обернутися тривалим ув’язненням

Лютий 16, 2012 | Новини | Переглядів: 1124 | Коментарі: 0

Працівники Кіровоградського МВ УМВС України в Кіровоградській області за підозрою у незаконному заволодінні транспортним засобом затримали раніше судимого 39-річного місцевого жителя. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області 

Наприкінці січня до міліції звернувся житель обласного центру та повідомив про зникнення свого автомобіля, який знаходився біля будинку і був у неробочому стані. 

У ході проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили особу підозрюваного у скоєнні злочину та обставини, за яких зловмиснику вдалося незаконно заволодіти транспортним засобом. З’ясувалося, що чоловік викликав евакуатор, та, назвавши чужий автомобіль своїм, попросив перевезти його в інше місце. Зловмисник продав авто на запчастини. Але, на щастя для справжнього власника, автомобіль не встигли розібрати, адже працівники міліції вилучили транспортний засіб.
Згодом правоохоронці встановили причетність підозрюваного до скоєння кількох крадіжок з осель кіровоградців. Зловмисник зламував замки на вхідних дверях, проникав всередину помешкань та забирав побутову техніку, мобільні телефони. Після затримання підозрюваного, працівники міліції вилучили кілька викрадених речей, серед яких телевізор та DVD-програвач.
Чоловік кілька років тому звільнився з місць позбавлення волі, тимчасово проживав у квартирі, яку винаймав, а гроші на щоденні потреби заробляв у незаконний спосіб. До того ж, зловмисник мав наркотичну залежність.
За фактами скоєних злочинів порушено кримінальні справи за ч. 2 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом), ч. 2, 3 ст. 185 (крадіжка) КК України. Зловмиснику загрожує покарання до восьми років позбавлення волі. Слідчі дії тривають.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool