Незаконна порубка лісу на Кіровоградщині

Лютий 25, 2016 | Новини | Переглядів: 918 | Коментарі: 0

Під час проведення рейду працівниками поліції спільно з представниками райдержадміністрації, екологічної служби та лісництва на території Олександрійського району у лісосмузі поблизу в одного з сіл було виявлено шістьох осіб.

Ними виявилися жителі міста Олександрії та району, віком від 27 до 42 років. Слідчо-оперативній групі, яка прибула за викликом, громадяни не надали жодних дозвільних документів на здійснення порубки лісу.

Працівники поліції вилучили з місця події дві бензопили та вантажний автомобіль з деревиною, яку у подальшому передано на зберігання до Олександрійського лісництва.

Подібний факт було виявлено і на території іншого населеного пункту району. Інспектор поліції отримав інформацію про те, що у лісосмузі вздовж автодороги біля села невідомі особи здійснюють порубку дерев.

Прибувши для перевірки інформації, правоохоронці застали чотирьох мешканців Олександрії, віком від 29 до 53 років. На місці події було також виявлено бензопили та вантажівку зі спиляним лісом.
«За цими фактами розпочато кримінальні провадження за ч. 1 ст. 246 КК України «Незаконна порубка лісу». Санкція статті передбачає покарання штраф, арешт на строк до шести місяців, або обмеження чи позбавлення волі на строк до трьох років з конфіскацією незаконно добутого» – повідомив начальник Олександрійського районного відділення поліції Віталій Кравцов.

Працівники лісництва обраховують суму збитків, завданих державі незаконною порубкою.

За матеріалами
Олександрійського районного відділення поліції
Олександрійського ВП ГУНП в Кіровоградській області

 


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool