Нетверезий чоловік змушував нових знайомих зізнатися у крадіжці

Серпень 27, 2012 | Новини | Переглядів: 1105 | Коментарі: 0

Працівниками Кіровоградського РВ УМВС України в Кіровоградській області за підозрою у скоєнні злочину затримано 50-річного жителя обласного центру. Чоловік, перебуваючи у нетверезому стані, змушував двох братів зізнатися у крадіжці. Про це «FOTOINFORM»  повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області

Пригода сталася на початку минулого тижня. 19-річний хлопець, мешканець Новгородківського району вирушив до сусіднього району, в гості до родича. Відпочивали молоді люди у місцевому барі аж до першої години ночі. В тому ж розважальному закладі вони познайомилися з чоловіком, який був старше за віком. Коли брати вже збиралися йти, новий знайомий попросив провести його додому. Однак добрі наміри хлопців обернулися неприємностями.
Перебуваючи добряче на підпитку, підозрюваний раптом згадав про те, що хтось кілька років тому викрав з його двору живність. Чоловік почав звинувачувати нових знайомих у крадіжці, а згодом і зовсім, став вимагати зізнатися у скоєнні злочину. Незважаючи на усі зусилля, почути те, що так хотілось, чоловіку не вдалося. Тоді він взяв спецзасіб під гумову кулю та тричі вистрелив.
Два постріли було спрямовано вгору, під час третього, куля потрапила 19-річному хлопцеві в стегно…
Після інциденту, в решті-решт, всі учасники розійшлися по домівках.
Через два дні потерпілий звернувся за допомогою до лікарні. Працівники медичного закладу терміново поінформували про пригоду працівників міліції.
При перевірці обставин подій, інформація знайшла своє підтвердження. Відносно 50-річного громадянина було порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.4 ст.296 Кримінального кодексу України (хуліганство). Чоловік може отримати покарання у вигляді позбавлення волі терміном від 3 до 7 років.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool