Непрофесіоналізм нинішньої влади призводить до розвалу економіки та скорочення робочих місць, - Андрій Маліцький

Вересень 05, 2016 | Новини | Переглядів: 731 | Коментарі: 0

Україна стоїть на межі економічної катастрофи, а втрати в промисловому потенціалі починають приймати невідворотний характер.

Сумарно за останні два роки держава втратила 16% своєї економіки і темпи її падіння продовжуються. Зараз усі економічні показники знаходяться у глибокому мінусі в порівнянні з 2013 роком, вважає заступник голови обласної організації «Опозиційного блоку» Андрій Маліцький.

– Економічні експерименти, започатковані нинішньою владою виявилися провальними. Внаслідок цього люди залишилися без роботи, без зарплати, без надії на майбутнє. Якщо говорити мовою цифр, то за перше півріччя нинішнього року український експорт скоротився на 10,7%. А борги по зарплатах за сім місяців виросли на майже на 5%; при цьому реальне безробіття зросло на 9,9%. Чому ж дивуватися, якщо план розвитку країни нам нав’язаний ззовні, а влада замість захисту інтересів наших громадян погоджується на все, щоб отримати чергову порцію обіцянок про черговий кредитний транш? – заявляє Маліцький.

«Опозиційний блок» знає, як відновити економіку та повернути людям роботу. Для цього вже розроблена комплексна програма виходу країни з кризи.

Перш за все необхідно знизити податкове ярмо та задати стимули для активації економіки. Зокрема, знизити ставку податку на прибуток для підприємств з 18% до 15%, зберегти до 2025 року спецрежим для сільгосптоваровиробників, перейти, нарешті, до моделі інвестиційно-привабливої держави. Для цього потрібно залучити до 2020 року близько 40 – 50 мільярдів доларів іноземних інвестицій. Але найголовніше – необхідно змінити курс, яким рухається країна. Цього можливо досягти лише зі зміною влади, щоб професіонали, які вміють і знають як відродити економіку та повернути людям впевненість у завтрашньому дні навели лад в Україні.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool