Неправосудне рішення судді з Олександрії

Березень 30, 2012 | Новини | Переглядів: 1457 | Коментарі: 0

За матеріалами перевірки прокуратури Кіровоградської області та міліції заступником Генерального прокурора України порушено кримінальну справу за ознаками злочинів, передбачених 2 ст.364, ч.2 ст.366 та ч.2 ст.375 Кримінального кодексу України, за фактом постановлення неправомірного рішення суддею Олександрійського міськрайонного суду. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у прес-службі прокуратури області

За відсутності у нього на розгляді цивільної справи відповідного позову, без проведення судових засідань у передбаченому законом порядку виніс завідомо неправдиве рішення. Це дало можливість визнати дійсним договір про придбання нерухомості та визнано право власності на неї громадянином N. Тим часом, насправді, цивільна справа з вищеназваних питань за позовом N в даному суді не розглядалась і відсутня. Встановлено, що N з подібним позовом до суду не звертався.

До того ж, протиправними діями судді позбавлено права на житло мешканку міста Олександрія, чим порушено її конституційні права, що спричинило тяжкі наслідки.
Таким чином, йдеться про підрив авторитету судової гілки влади та основ правосуддя в Україні, що теж є тяжкими наслідками.
Наразі проводиться досудове слідство.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool