Неповернення боргу для жителя Кіровоградщини закінчилося трагічно

Червень 22, 2011 | Новини | Переглядів: 1661 | Коментарі: 0

Працівниками Світловодського міського відділу міліції за підозрою у скоєнні тяжкого злочину затримано трьох місцевих жителів, 1990, 1980 та 1960 року народження, останній з яких раніше судимий. Про це інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області.

Близько 21.00 вихідного дня до міськвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що у реанімаційному відділенні центральної районної лікарні помер місцевий житель, 1970 року народження. За попередніми даними смерть настала у результаті отримання опіків кінцівок ІІІ ступеню та отруєння чадним газом.
На місце, де сталася пожежа, виїхала сліпо-оперативна група міського відділу міліції для з’ясування всіх обставин події. Потерпілий при житті зловживав спиртними напоями, тож правоохоронці розглядали як одну із версій виникнення займання – паління у ліжку. Але розтин тіла чоловіка показав, що причиною його смерті стали тяжкі тілесні ушкодження.
У ході проведення оперативно-розшукових заходів було встановлено, що до будинку потерпілого завітали троє жителів районного центру, які вимагали повернути одному із них борг. А почувши від господаря помешкання відмову, позичальник почав бити боржника руками і ногами по різних частинах тіла. У цей час його напарники винесли із будинку газовий балон, посуд та деталі телевізора, оскільки грошей не знайшли. Потім підпалили матрац на ліжку, де лежав непритомний потерпілий, та пішли геть.
Пожежу помітили сусіди, які і викликали рятувальників та швидку допомогу. На жаль, не зважаючи на зусилля лікарів, від отриманих травм та опіків чоловік помер.
За даним фактом порушено кримінальну справ за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 115 ККУ (умисне вбивство), санкція якої – покарання у вигляді позбавлення волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років або довічне ув’язнення. Проводиться слідство.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool