Неординарний подарунок до дня усіх закоханих пропонують кропивничанам

Лютий 13, 2018 | Новини | Переглядів: 728 | Коментарі: 0

Обласний комунальний навчально-курсовий комбінат Аграрник, що по вул. Ю. Коваленка, 1, та ПриватБанк пропонують кропивничанам кардинально змінити підхід до вибору подарунків до Дня усіх закоханих та 8 березня.

Чому б не презентувати коханій до 8 березня сертифікат на оплату за навчання в автошколі? І круто - кохана обов’язково оцінить оригінальність вибору, і користь - можна розраховувати, що до магазинів, базарів, шкіл, садочків тепер рулюватиме саме вона:).

Тим більше, що сертифікат можна придбати вже сьогодні, а оплачувати згодом частинами. “Аграрник” став партнером ПриватБанку та долучився до програми “Оплата частинами”.

“Вже не один рік ми навчаємо кропивничан правилам водійської майстерності, - розповідає Микола Мармаза, директор обласного комунального навчально-курсового комбінату "Аграрник". - Знаю не з чуток, що бажаючих навчатись багато, але не у всіх є потрібна сума коштів. Сервіс ПриватБанку дозволить нашим клієнтам не лише швидко і зручно оплатити безпосередньо у комбінаті, але й оплачувати послугу частинами протягом трьох місяців”.

За допомогою сервісу “Оплата частинами” ПриватБанку суму будь-якої покупки можна розділити на рівні частини (до 25 платежів). Кредит оформляється автоматично просто біля каси, а договором з усіма необхідними реквізитами при цьому стає чек. За умови своєчасного внесення всіх платежів, користування кредитом для покупця безкоштовне. Щоб дізнатися про суму, доступну для придбання товарів чи послуг в розстрочку, клієнту достатньо надіслати SMS на номер 10060 із текстом chast.

“Наш сервіс “Оплата частинами” - це ключ до здійснення усіх мрій, - розповідає Олена Стоян, керівник Направлення “Еквайринг” Кіровоградської філії ПриватБанку. - Мрієте про гаджет, чи про відпочинок, нову шубку чи обручку? Досить чекати на чудо. Обирайте омріяний товар у будь-якому магазині, який є нашим партнером, визначайтеся з кількістю оплат, розраховуйтесь без комісій та прихованих платежів і тіштеся - можна загадувати нову мрію! Бо як же без них!:) До речі, купувати у розстрочку можна і в інтернет-магазинах. Дізнатись про усіх наших партнерів можна на сайті”.

ПриватБанк надає можливість клієнтам оформити сервіс “Оплата частинами” і через месенджер Viber. Для використання бота досить вибрати в пошуку месенджера паблік-аккаунт «Оплата частинами» і натиснути на кнопку потрібної операції. За допомогою бота можна дізнатися доступний ліміт використання сервісів розстрочки «Оплата частинами» і «Миттєва розстрочка», оформити кредит, отримати інформацію за вже укладеними договорами і отримувати новини про вигідні пропозиції торгових мереж.

ПриватБанк не має конкурентів по сервісу «Оплата частинами» в Україні. За кордоном такий сервіс поширений лише в Ізраїлі і Туреччині. 20% загального товарообігу цих країн відбувається саме через цю технологію. Послуга надається практично в кожній торговельній точці на всі групи товарів, включаючи продовольчі.  


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool