Негода на Кіровоградщині: на дорогах області 231 особи опинились у безвиході (ФОТО)

Січень 24, 2019 | Новини | Переглядів: 684 | Коментарі: 0

З метою ліквідації наслідків погіршення погодних умов підрозділи Управління ДСНС України у Кіровоградській області з 22 по 24 січня 100 разів залучались на вилучення автомобілів із ускладнених ділянок доріг.

При цьому вилучено 169 одиниць техніки, з них: 119 вантажні автомобілі, 51 легковик, 2 рейсові автобуси, 1 випадок транспортування хворої дитини до ЦРЛ (Голованівський район) та 1 буксирування карети швидкої допомоги з вагітною жінкою (м. Олександрія).

Всього надано допомогу 231 особі. 

Усього за цей період до ліквідації наслідків складних погодних умов залучалось 98 одиниць техніки та 369 чоловік особового складу У ДСНС України у Кіровоградській області.

Наразі бійці пожежно-рятувальних підрозділів Управління ДСНС у Кіровоградській області продовжують працювати на дорогах, визволяючи автомобільний транспорт із снігових пасток.

Негода на Кіровоградщині на дорогах області, 231 особі опинились у безвиході (ФОТО)

Негода на Кіровоградщині на дорогах області, 231 особі опинились у безвиході (ФОТО)

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool