Найбільш резонансні злочини та події з 29 по 31 грудня по Кіровоградській області

Січень 01, 2013 | Новини | Переглядів: 1798 | Коментарі: 0

Упродовж двох діб до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшло 571 заява і повідомлення громадян, з них 224 з ознаками кримінальних правопорушень. Про це «FOTOINFORM»  повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області

До Долинського райвідділу міліції надійшло повідомлення від 31-річної місцевої жительки про скоєння крадіжки. Попередньо встановлено, що 26-річний співмешканець жінки викрав її банківську картку, з якої зняв кошти у сумі близько 4000 гривень. Дії зловмисника кваліфіковано за ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.

Став жертвою злодіїв і 59-річний житель обласного центру. Чоловік звернувся до Кіровоградського райвідділу міліції і повідомив про крадіжку з своєї дачі. Попередньо встановлено, що двоє 27-річних місцевих жителів виконували у дачному будинку кіровоградця ремонтні роботи. Скориставшись доступом до будівельних матеріалів та інструментів зловмисники викрали близько 200 штук цегли, 20 секцій металевої опалубки, бетономішалку, ковані металеві вироби, шуруповерт та інше майно потерпілого. За цим фактом відкрито кримінальне провадження, проводиться розслідування.

До Світловодського міського відділу міліції із заявою про крадіжку звернувся житель одного із населених пунктів району. Попередньо встановлено, що 29-річна місцева жителька, перебуваючи вдома у чоловіка, викрала гроші у сумі 1500 гривень. За цим фактом відкрито кримінальне провадження.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool