Найбільш резонансні злочини та події з 16 по 19 листопада по Кіровоградській області

Листопад 19, 2012 | Новини | Переглядів: 1070 | Коментарі: 0

Протягом трьох діб працівники органів внутрішніх справ Кіровоградщини розкрили низку злочинів, серед яких 1 вбивство, 38 випадків нанесення тілесних ушкоджень, 3 пограбування, 8 крадіжок майна громадян та 13 злочинів, пов’язаних із незаконним обігом наркотиків.

Працівники Новоукраїнського райвідділу міліції викрили у скоєнні злочину 18-річного раніше судимого місцевого жителя. Зловмисник підозрюється у незаконному заволодінні автомобілем жителя районного центру, який чоловік залишив без нагляду біля одного із будинків. Юнак, проходячи повз авто, вирішив покататися, тож викрав транспортний засіб. Наразі автомобіль знайдено та повернуто власнику. За цим фактом порушено кримінальну справу.

До Олександрійського міського відділу міліції із заявою про крадіжку звернувся місцевий житель. Чоловік повідомив, що із вантажного автомобіля, що знаходився на його стоянці, було викрадено два акумулятори. У ході проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили особу підозрюваного. Ним виявився 26-річний раніше судимий місцевий житель. За цим фактом порушено кримінальну справу.

Працівники відділу боротьби із незаконним обігом наркотиків УМВС в області у ході проведення оперативної закупівлі задокументували злочинну діяльність 39-річного жителя обласного центру. Зловмисник збув 2 мл опію за гроші у сумі 100 гривень. Під час затримання у підозрюваного правоохоронці виявили шприц із опієм об’ємом 5 мл. Наркотичний засіб вилучено та направлено на дослідження.

Працівники Кіровського відділу міліції викрили у скоєнні пограбування 22-річного місцевого жителя. На одній із вулиць міста із застосуванням фізичної сили, а саме – штовхнувши потерпілого, зловмисник відкрито заволодів мобільним телефоном жителя обласного центру. За цим фактом порушено кримінальну справу.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool