Найбільш резонансні злочини та події на 15 листопада по Кіровоградській області

Листопад 15, 2012 | Новини | Переглядів: 988 | Коментарі: 0

Протягом доби працівники органів внутрішніх справ Кіровоградщини розкрили низку злочинів, серед яких 8 випадків нанесення тілесних ушкоджень, 1 пограбування, 3 крадіжки майна громадян та 5 злочинів, пов’язаних із незаконним обігом наркотиків. Про це «FOTOINFORM»  повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області

Працівники Олександрійського міського відділу міліції затримали за підозрою у скоєнні крадіжок 34-річного раніше судимого місцевого жителя. З господарських приміщень жителя районного центру зловмисник викрав два мішки горіхів, шліфувальну машинку та алюмінієвий посуд. А з гаража іншого місцевого жителя поцупив кілька інструментів. За цими фактами порушено кримінальні справи. Викрадене майно частково вилучено. Правоохоронці перевіряють причетність підозрюваного до скоєння інших подібних злочинів.

До Олександрівського райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що до районної лікарні за медичною допомогою звернулася 60-річна місцева жителька. У жінки діагностували перелом однієї із кісток руки. Встановлено, що тілесні ушкодження потерпіла отримала під час сварки із 75-річним жителем районного центу, яка виникла на ґрунті особистих неприязних відносин. Чоловік штовхнув жінку, вона упала і отримала травму.

Працівники батальйону патрульної служби на одній із вулиць міста зупинили 30-річного місцевого жителя, у якого виявили паперовий згорток з подрібненою коноплею. Наркотичний засіб вилучено та направлено на дослідження. За цим фактом порушено кримінальну справу.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool