Найбільш резонансні злочини та поді по Кіровоградській області на 4 січня 2013 року

Січень 04, 2013 | Новини | Переглядів: 891 | Коментарі: 0

Упродовж минулої доби до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшло 254 заяви і повідомлення громадян, з них 134 з ознаками кримінальних правопорушень.

До Знам’янського міського відділу міліції надійшло повідомлення про те, що на одній із вулиць районного центру відбувається бійка. Правоохоронці, що прибули на місце події, попередньо встановили, що у результаті сварки, яка виникла між двома місцевими жителями, 33 та 43 років, молодший спричинив старшому тілесні ушкодження. Із закритою черепно-мозковою травмою голови, струсом головного мозку та забійною раною підборіддя потерпілого було госпіталізовано до лікарні.

Із заявою про скоєння крадіжки до Кіровського відділу міліції звернулася місцева жителька – приватний підприємець. Попередньо встановлено, що 29-річна кіровоградка, яка проходила стажування у магазині дитячого одягу шляхом вільного доступу викрала із каси кошти у сумі понад 4000 гривень. Дії жінки кваліфіковано за ч. 1 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.

В одному із населених пунктів Олександрійського району працівники міліції зупинили на вулиці 23-річного раніше судимого місцевого жителя. У чоловіка правоохоронці виявили поліетиленовий пакет з марихуаною вагою близько 20 грамів.
А на території домоволодіння 48-річної жительки одного із сіл Маловисківського району працівники міліції також виявили близько 20 грамів подрібнених рослин коноплі.
Наркотичні засоби вилучено та направлено на дослідження. Інформацію про події внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool