Навіть під час шкільних канікул співробітники УСБУ в Кіровоградській області дбають про своїх підшефних

Липень 30, 2012 | Новини | Переглядів: 1046 | Коментарі: 0

Кіровоградська спеціальна загальноосвітня школа-дошкільний навчальний заклад №1 вже більше 20 років є підшефною Управління Служби безпеки України в Кіровоградській області.

Співробітники спецслужби постійно допомагають діткам з особливими потребами вирішувати побутові питання, регулярно навідуються з подарунками.
Під час шкільних канікул доброчинники винайшли можливість надати допомогу підшефному закладу у підготовці до нового навчального року. В п’ятнадцятьох класних кімнатах та дошкільних групах було встановлено нові сучасні шкільні дошки та корпусні меблі. Обладнано спальну кімнату новими ліжками з ортопедичними матрацами.
Окрім того, співробітники спецслужби поповнили бібліотеку та ігрову кімнату закладу дитячою літературою та іграшками, які було зібрано під час благодійної акції, що проходила в Управлінні.
З року в рік співробітники СБУ знаходять можливість опікуватися тими, хто має в цьому найбільшу потребу – це діти з обмеженими фізичними можливостями. Благодійники сподіваються, що їхня підтримка дозволить дітям краще адаптуватися у сучасному світі, обрати свій життєвий шлях, проявити творчі здібності.

Прес-центр СБ України
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool