Навчайте дітей дбати про власну безпеку (ФОТО)

Листопад 07, 2012 | Новини | Переглядів: 1049 | Коментарі: 0

У навчальних закладах Кіровоградщини триває Тиждень знань безпеки життєдіяльності - рятувальники, працівники держпожнагляду та освітяни об’єднують свої зусилля, щоб навчити дітей прийомам самопорятунку та допомоги постраждалим внаслідок надзвичайної події, розповісти, якими тяжкими можуть бути наслідки НП, та головне, пояснити і навчити, як уникнути прикрих ситуацій, щоб не завдати шкоди власному життю і здоров’ю.

Традиційно під час тижня проводяться відкриті уроки і заняття, тематичні виставки, екскурсії до підрозділів МНС та пожежно-технічної виставки-музею ТУ МНС в області, ігри, акції, зустрічі зі співробітниками служби порятунку, державного пожежного нагляду, семінари з батьками.
У дитячому закладі №67 «Дельфін» м. Кіровограда у рамках тижня відбулась гра-змагання під гаслом «Запобігти. Врятувати. Допомогти.». Працівники Територіального управління МНС та Управління Держтехногенбезпеки в області завітали до дитячого садочку, щоб разом з вихованцями здійснити захоплюючу й пізнавальну подорож до світу знань правил безпеки. Конкурси, змагання команд, загадки – саме з їх допомогою діти засвоїли важливий у їхньому житті урок: безпека – найважливіша, і щоб не потрапити в біду, потрібно дотримуватись певних пересторог. Розважав і навчав дітей під час заходу веселий Клоун, який діставав з торбинки «небезпечні» предмети – сірники, запальнички, праску – і пропонував діткам погратись з ними. Але маленькі розумники не погоджувались на його пропозиції. А ще вони продемонстрували гарні знання з основ безпечної життєдіяльності, за що були винагороджені організаторами заходу подарунками і призами.
Звичайно, навчання дітей основам безпечної життєдіяльності не обмежується одним тижнем і триватиме впродовж усього року. Адже безпека наших дітей – найголовніше.

Навчайте дітей дбати про власну безпеку (ФОТО) Кировоград ,МЧС
 

Прес-служба ТУ МНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool