Національна поліція має забезпечити правопорядок у Бережинці, - Сергій Кузьменко

Травень 24, 2017 | Новини | Переглядів: 1598 | Коментарі: 0

На цьому голова обласної державної адміністрації наголосив під час зустрічі із керівниками правоохоронних органів області з приводу вчорашніх подій у Бережинці Кіровоградського району.

Сергій Кузьменко нагадав, про зустріч представників правоохоронних органів, головного територіального управління юстиції та представників ТОВ "Нива-2010", що відбулася 18 травня, під час якої було вирішено, що головне територіальне управління юстиції має пришвидшити процес розгляду скарги керівника господарства щодо реєстрації, а Національна поліція оперативно забезпечує правопорядок у Бережинці.
– На жаль, поліція своєчасно не відреагувала на події, що мали місце на території сільськогосподарського підприємства «Нива-2010», а управління юстиції досі не поінформувало постраждалу сторону про розгляд справи. Сьогодні я особисто поінформував Міністра юстиції та голову Національної поліції України стосовно подій у Бережинці, і сподіваюся, що за допомогою центральних органів виконавчої влади ми зможемо розібратися у ситуації. Національна ж поліція має забезпечити правопорядок у населеному пункті, – відзначив Сергій Кузьменко.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool