Наступного року на Кіровоградщині продовжать ремонтувати дороги Н-14, М-22 та М-12

Грудень 05, 2018 | Новини | Переглядів: 641 | Коментарі: 0

Будівельний рік-2018 дорожники Кіровоградщини відпрацювали якісно та оперативно. 

Завершили поточний середній ремонт дороги М-04 від села Куколівка до кордону з Дніпропетровщиною, розпочали ремонт М-22 на відрізку майже 9 км від Олександрії у бік Полтави, завершили будівництво обходу Знам’янки та охопили поточним ремонтом 20 км дороги Н-14 від Степового до Компаніївки.

Аби наступного будівельного сезону вчасно приступити до роботи та продовжити розпочаті маршрути, очільник Служби автодоріг вже сьогодні захищає плани ремонтів в Укравтодорі.

Так окрема фінансова програма у розмірі 500 мільйонів гривень передбачена на маршрут Кропивницький-Миколаїв. Передбачені і кошти а сполучення Полтава-Олександрія та на реконструкцію дороги М-12 Стрий-Тернопіль-Кропивницький-Знам’янка.

Це не всі об’єкти, які потребують ремонту, тому Служба автомобільних доріг і надалі вестиме роботу для забезпечення фінансовою підтримкою інших маршрутів для сполучення Кропивницького з іншими населеними пунктами.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool