Настрій та впевненість дарують кропивничанам ПриватБанк та магазин "Соло"

Грудень 27, 2017 | Новини | Переглядів: 940 | Коментарі: 0

Вже не один рік магазин «Соло», що у Кропивницькому за адресою: вул. Чміленка, 86 співпрацює з ПриватБанком та надає можливість своїм клієнтам купувати якісне взуття, оплачуючи покупки частинами, без відсотків та переплат.

Стиль починається з взуття, стверджують у ПриватБанку та магазині «Соло». Взуття має бути якісним, комфортним і привабливим. Коли ми дефілюємо у гарних і зручних черевиках - змінюється настрій, з”являється впевненість в собі, зростає самоповага. Причому не лише у жінок! Такий простий рецепт, як покращити настрій своїй половинці, і саме який подарунок буде доречним і приємним на новорічні свята, пропонують кропивничанам у магазині «Соло».

«Ми дійсно любимо своїх клієнтів, турбуємося, аби їм було зручно та комфортно обслуговуватися саме у наших магазинах, - розповідає Сергій Кріпак, власник магазину «Соло». - ПриватБанк дав нам можливість пропонувати клієнтам купувати товар сьогодні, а оплачувати його частинами. Останнім часом ціни на товар, які залежать від курсу валют, значно зросли, і не кожному по кишені придбати якісний товар, оплачуючи усю суму зразу. Така послуга сьогодні надзвичайно актуальна. Співпраця з ПриватБанком дала нам змогу не лише не втратити своїх постійних клієнтів, але й отримати нових».

Сервіс «Оплата частинами» ПриватБанку допомагає продавцям збільшити обсяг продажів на третину за рахунок продажу в кредит. Ця пропозиція значно збільшує клієнтопоток за рахунок швидкого і доступного кредиту, підвищує лояльність клієнтів, адже дає змогу здійснити покупку тут і саме зараз, а єдиний чек надає можливість продавати в кредит декілька товарів відразу. Продавець збільшує оборотність товару: можна розпродати залишки і неліквідний товар. І що не менш важливо - оформлення покупки відбувається на місці, без кредитного експерта і документів, потрібна лише банківська картка клієнта. Усі ризики неповернення коштів бере на себе банк. Усі платежі магазин отримує завжди і вчасно. Співпраця з ПриватБанком дозволить підприємцям впровадити зручне і сучасне обслуговування клієнтів та забезпечить зростання бізнесу.

«У магазинах «Соло» люблять своїх покупців, обслуговують на «відмінно», тому і пропонують безкоштовну розстрочку, - розповідає Олена Стоян, керівник Направлення «Еквайринг» Кіровоградської філії ПриватБанку. - Лояльний продавець завжди знає потреби та можливості своїх покупців, іде назустріч, дозволяючи придбати товар уже сьогодні, а оплачувати протягом кількох місяців, без переплат та додаткових платежів. Якщо у минулому році лише у нашій області було 1225 торгових точок, які пропонували придбати товари в безкоштовну розстрочку, то вже сьогодні їх кількість перевищує 2500».

ПриватБанк не має конкурентів по сервісу «Оплата частинами» в Україні. За кордоном такий сервіс поширений лише в Ізраїлі і Туреччині. 20% загального товарообігу цих країн відбувається саме через цю технологію. Послуга надається практично в кожній торговельній точці на всі групи товарів, включаючи продовольчі.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool