Наші юнаки стали одними з кращих

Червень 21, 2011 | Новини | Переглядів: 1525 | Коментарі: 0

Вихованці ДЮСШ «Динамо-Олімп» на чемпіонаті України з боксу серед фізкультурно-спортивних товариств були одними з кращих. Про це інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області.

Чемпіонат України з боксу серед фізкультурно-спортивних товариств у юнаків 1997-1998 р.н., який проходив на початку червня у місті Керч, завершився для вихованців ДЮСШ «Динамо-Олімп», підшефної Кіровоградської обласної організації ФСТ «Динамо» України, новими високими здобутками.
Під керівництвом досвідченого тренера майстра спорту України Валентини Бондарь п’ятеро юних спортсменів школи вибороли призові місця з-поміж десятків учасників у різних вагових категоріях.
Так, золото здобув Ігор Сімбаба (44,5 кг), срібло – Денис Лисюк (52 кг), а на третю сходинку п’єдесталу піднялися Владислав Новіков (52 кг), Шахрух Дусмамедов (46 кг) та Руслан Чібітько (43 кг).
У підсумку збірна ФСТ «Динамо» посіла 4 загальнокомандне місце. Перше місце на рахунку ФСТ «Україна», друге і третє – відповідно вибороли команди МОН та ФСТ «Спартак».
Кіровоградські спортсмени зізнаються, що вперше брали участь у подібних змаганнях, а їх високі досягнення – це результат наполегливих кількарічних тренувань та неймовірного прагнення до перемоги.
Сьогодні хлопці не уявляють свого життя без спорту. І хоча іноді досить важко суміщати навчання зі спортивними зборами, тренуваннями й участю у змаганнях, а також долати фінансові труднощі, юнаки, проявляючи справжні бійцівські якості, не полишають свого поки що захоплення, яке, можливо, згодом переросте у майбутню професію.
Вірить у своїх вихованців і їх тренер Валентина Бондарь. Її підтримка і розуміння допомагають юним спортсменам досягати поставлених цілей.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool