Нас чекає напружений період ремонтів у Кіровограді,- Олександр Мосін

Травень 24, 2016 | Новини | Переглядів: 818 | Коментарі: 0

На поточний ремонт доріг у Кіровограді протягом 2016 року передбачається використати 14 мільйонів гривень. Про це повідомив заступник міського голови Олександр Мосін під час прес – конференції у міській раді сьогодні, 24 травня.

За інформацією заступника міського голови, освоєння таких коштів передбачає ремонт дорожнього покриття на 73 вулицях обласного центру загальною площею 50 тисяч квадратних метрів. Крім поточного, запланований також капітальний ремонт доріг, на який міська рада виділила ще 10 мільйонів гривень.
- Нас чекає напружений період ремонтів у Кіровограді, - наголосив Олександр Мосін, - Але важливо не тільки освоїти передбачені кошти, а виконати роботи якісно. Це принципова позиція міської влади, на цьому постійно наголошує міський голова Андрій Райкович: щоденний контроль на усіх етапах укладки асфальту.
Наразі розпочинається ремонт дороги в одному з найстаріших мікрорайонів міста - Старій Балашівці. Тут ремонтні бригади рухаються по транспортній магістралі автобусного маршруту № 111. Загалом пройшли технічну ексертизу проекти по ремонту 16 об’єктів у Кіровограді, тож дорожня техніка скоро з’явиться і на вулицях Юрія Коваленка (колишня Маршала Конєва), Євгена Тельнова тощо.
Одночасно, ведуться ремонтні роботи і на Новомиколаївці по вулицях Братиславській та Юрія Краснокутського (колишня Куйбишева).
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool