Нарада слідчих підрозділів органів внутрішніх справ Кіровоградщини

Жовтень 16, 2013 | Новини | Переглядів: 1319 | Коментарі: 0

У роботі наради взяли участь перший заступник начальника УМВС – начальник слідчого управління полковник міліції Ольга Терещенко, заступник начальника УМВС полковник міліції Руслан Бугринець, начальник відділу внутрішньої безпеки у Кіровоградській області ДВБ МВС України підполковник міліції Микола Литвин, начальник управління кадрового забезпечення УМВС полковник міліції Іван Стеценко,

а також представники управління служби безпеки України в Кіровоградській області Сергій Спок та прокуратури області Володимир Чорнобривець.
Звертаючись до підлеглих, начальник слідчого управління Ольга Терещенко, зокрема, наголосила на тому, що поліпшення стану боротьби зі злочинністю, наведення порядку в державі неможливе, якщо працівники органів внутрішніх справ стають на шлях протиправних вчинків, нехтують елементарними правилами поведінки.
- Ми маємо постійно пам’ятати, що ефективність роботи органів досудового розслідування залежить від чистоти наших рядів, високої моральної зрілості особового складу. Повага до закону повинна стати особистим переконанням кожного слідчого та керівника слідчого підрозділу, – зазначила Ольга Олександрівна.
На необхідності посилення профілактичної роботи щодо недопущення порушення законодавства та попередження надзвичайних подій за участю особового складу звернув увагу начальник УКЗ УМВС Іван Стеценко.
Зі свого боку, заступник начальника УМВС Руслан Бугринець зауважив, що лише особиста дисциплінованість та відповідальне ставлення правоохоронцями до виконання службових обов’язків сприятимуть викоріненню негативних явищ у рядах міліції. Обов’язковим є також і постійний контроль за діями підлеглих з боку керівників.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool