Напередодні Трійці перевіряють стан пожежної безпеки культових споруд Кіровоградщини

Червень 10, 2019 | Новини | Переглядів: 1245 | Коментарі: 0

Найближчих вихідних відзначатимемо одне з найбільших релігійних свят – Трійцю. 

Зазвичай, кожен його святкуватиме на свій лад. Хтось – відстоїть службу у церкві, а хтось – використає вихідні для відпочинку на природі. Завдання працівників Служби порятунку – забезпечити безпеку громадян, не залежно від того, як вони планують провести ці дні.

Проте, в першу чергу, фахівці Управління ДСНС в області зосередили увагу на стані пожежної та техногенної безпеки об’єктів, які будуть задіяні під час святкування Трійці. Рятувальники перевіряють забезпеченість храмів первинними засобами пожежогасіння, сигнальними табличками та покажчиками, наявність та стан евакуаційних виходів, справність електромережі. Під час спілкування з настоятелями храмів працівники пожежно-рятувальної служби радять, як усунути недоліки, на що звернути увагу, щоб вірянам не загрожувала небезпека, як поводитись у випадку лиха, та закликають проводити роз’яснювальну роботу серед прихожан, щоб ті знали, як уникнути біди також і вдома.

10 червня перевірку культових споруд здійснили працівники Новоукраїнського районного відділу У ДСНС в області. Під час перевірки також провели інструктаж зі служителями храмів та розповсюдили серед вірян листівки із застереженнями та правилами пожежної безпеки.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool