Напад на знам’янську делегацію

Січень 23, 2014 | Новини | Переглядів: 1432 | Коментарі: 0

Протистояння між прихильниками чинного Президента і радикально налаштованими мітингарями торкнулося й активістів Партії регіонів Кіровоградщини.

Сьогодні зранку автобуси з делегацією від Знам’янки та району мали прибути до Києва для участі в мітингу на підтримку ПР і Президента Віктора Януковича. Але на світанку напівсонних активістів було зупинено під Києвом групою невідомих.
Радикально налаштовані молодики увірвалися до автобусів і почали вимагати їх повернення назад. Про це розповів секретар ради, голова Знам’янської міської організації Партії регіонів Андрій Тесленко.
- Активісти Євромайдану, озброєні палицями та кийками, напала на наші автобуси. Грубо кричали на людей, били по колесах, вимагали розвертатися і їхати додому. Вони вилучили нашу партійну символіку та таблички, все потрощили і знищили, — розповів Андрій Тесленко.
Тож йому, аби уникнути кровопролиття, довелося погодитись повернутися. Від’їхавши майже на кілометр у зворотному напрямку, керівник делегації разом із керівництвом обласної організації Партії регіонів прийняв рішення про здійснення маневру.
Зрештою, активісти все-таки іншим шляхом змогли потрапити до столиці і взяти участь у мітингу прихильників курсу президента України, який проходить на площі Конституції біля Верховної Ради.

прес-служба КООПР


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool