Налагоджена дружба між Кіровоградом та Ярославом!

Листопад 06, 2013 | Новини | Переглядів: 1070 | Коментарі: 0

Євроклубівці Кіровоградського обласного ЦДЮТ з 27 жовтня по 3 листопада 2013 року представляли Україну та Кіровоградщину у м. Ярославі (Польща).

Під час освітнього візиту була підписана Угода про співпрацю з Технікумом ім. Банаха м. Ярослава та започаткована тісна співпраця щодо освітньо-культурних обмінів між молоддю та педагогами освітніх закладів Ярослава та Кіровоградським обласним ЦДЮТ, проведення спільних міжнародних конференцій, фестивалів, можливість друкувати статті у видавництві Державної вищої техніко-економічної школи ім. Б.Маркевича. Також, наші учні здобули можливість отримувати безкоштовну технічну освіту по різним напрямкам у технікумах та вищу освіту на пільгових умовах на різних факультетах. Після закінчення навчання молодь отримує європейський диплом про здобуття вищої освіти, що відкриває нові горизонти у майбутнє життя.
Подія висвітлена на сайті у Польщі: http://www.pwste.edu.pl/?start=5

Олена Арутюнян
методист з міжнародних
зв’язків та партнерства КОЦДЮТ


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool