Нагороди кіровоградцям

Травень 18, 2011 | Новини | Переглядів: 1802 | Коментарі: 0

17 травня під головуванням голови комісії, першого заступника міського голови Василя Дзядуха відбулося засідання комісії з питань почесних звань та нагород, повідомляє інтернет-видання «FotoInform».

На розгляд комісії були представлені документи щодо нагородження відзнакою виконавчого комітету Кіровоградської міської ради та „За заслуги” І та ІІ ступеня.

Комісія прийняла рішення рекомендувати:

 для нагородження за вагомий внесок у розвиток місцевого самоврядування, високий професіоналізм, багаторічну сумлінну працю та з нагоди 55-річчя від дня народження

відзнакою виконавчого комітету Кіровоградської міської ради „За заслуги” І ступеня:

Бочкову Любов Тимофіївну, начальника фінансового управління Кіровоградської міської ради;

відзнакою виконавчого комітету Кіровоградської міської ради  „За заслуги” ІІ ступеня:

Агафінець Ірину Сергіївну, головного спеціаліста відділу бухгалтерського обліку Кіровоградської міської ради;

для нагородження відзнакою виконавчого комітету Кіровоградської міської ради „За заслуги” І ступеня Балика Володимира Михайловича, голову господарського суду Кіровоградської області, за значний особистий внесок у забезпечення виконання господарським судом Кіровоградської області основних завдань по здійсненню правосуддя, високий   професіоналізм та з нагоди 20-річчя від дня утворення системи господарських (арбітражних) судів України;

для нагородження відзнакою виконавчого комітету Кіровоградської міської ради „За заслуги” ІІ ступеня Грошеву Валентину Вікторівну, заступника директора з навчально-виховної роботи спеціалізованої  загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 6 Кіровоградської міської ради Кіровоградській області, за вагомий особистий внесок у розвиток сфери освіти міста, багаторічну плідну наукову і педагогічну діяльність, високий професіоналізм та з нагоди 90-річчя від дня заснування навчального закладу.

джерело: Кіровоградська міська рада


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool