Надзвичайні ситуації не застигнуть Кіровоград зненацька

Травень 22, 2014 | Новини | Переглядів: 1308 | Коментарі: 0

Масштабні тренування з особовим складом оперативного штабу медичної служби цивільного захисту міста на території Кіровоградської міської лікарні швидкої медичної допомоги відбулися сьогодні, 22 травня.

Метою такого навчання, відзначив начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Сергій Коваленко, було відпрацювання практичних навичок членів оперативного штабу в організації управління силами і засобами медичної служби цивільного захисту при надзвичайних ситуаціях та ознайомлення з організацією надання медичної допомоги постраждалим під час іх масового надходження в умовах надзвичайних ситуацій.
Персоналу лікарні швидкої медичної допомоги було поставлене завдання відпрацювати об’єктовий план дій при виникненні надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру. Медичний та обслуговуючий персонал закладів охорони здоров’я, спеціалізовані служби ЦЗ показали під час навчань високу виучку в організації прийому, сортування та надання допомоги постраждалим. Ефективною була і робота добровільної пожежної дружини лікарні та спеціалізованої оперативно – рятувальної служби під час гасіння пожежі та проведення евакуації хворих здійсненні заходів по евакуації хворих.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool