Надзвичайні події з 28 грудня 2012 року по 2 січня на Кіровоградщині

Січень 02, 2013 | Новини | Переглядів: 981 | Коментарі: 0

Надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня не виникало.


Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:

28 грудня у м. Мала Виска виникла пожежа 1 м2 домашніх речей на горищі приватного житлового будинку. Причина пожежі – коротке замикання електромережі.
В Ульяновському районі на 234 км автошляху Київ-Одеса рятувальниками надано допомогу співробітникам ДАІ по буксируванню причепа вантажного автомобіля «КАМАЗ-5320».
29 грудня у с. Маловодяне Долинського району виникла пожежа літньої кухні на території приватного домоволодіння. Причина пожежі – коротке замикання електромережі.
У Кіровограді по вул.Полтавській через необережність 62-річного пенсіонера з вогнем при курінні виникла пожежа 2 м2 домашніх речей в квартирі дев’ятиповерхового житлового будинку.
У с. Іванівка Олександрівського району виникла пожежа 20 м2 покрівлі житлового будинку. Причина пожежі встановлюється.
У Кіровограді по вул. Варшавській рятувальниками надано допомогу по прибиранню гілки дерева, яка впала на балкон квартири.
У Кіровограді внаслідок пориву труби тепломережі без теплопостачання залишились частково два п’ятиповерхових житлових будинки за адресами: вул. Поповича, 7Б та 7В (48 квартир, 121 мешканець). До проведення відновлювальних робіт залучалася ремонтна бригада КРЕП № 6 (4 чол.) та відділення на аварійно-рятувальному автомобілі АРЗСП. 30.12.2012 о 19.00 год. теплопостачання відновлено в повному обсязі.
В Олександрії в результаті самовільного встановлення та експлуатації бездимохідної газової колонки сталося отруєння чадним газом 1-річного малюка, якого каретою швидкої допомогти госпіталізовано до ЦМЛ. 30.12.2012 потерпілого у задовільному стані виписано з лікарні.
30 грудня в Олександрії виникла пожежа 7 м2 домашніх речей в квартирі житлового будинку. Причина – коротке замикання електромережі. З такої ж причини виникла пожежа 8 м2 домашніх речей в житловому будинку у с. Василівка Долинського району. А у смт Петрове через коротке замикання електропроводки виникла пожежа 30 м2 покрівлі гаражу на території приватного домоволодіння.
У Кіровограді по вул. Сєдова виникла пожежа 3 м2 домашніх речей в житловому будинку. Причина пожежі – необережне поводження з вогнем при курінні 55-річного чоловіка.
У Світловодську виникла пожежа 4 м2 покрівлі господарчої споруди на території приватного домоволодіння. Причина – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печі.
У Кіровоградському районі на ст. Медерове Знам’янської дирекції залізничних перевезень Одеської залізниці під час руху зійшли з рейок колісні пари дев’яти вагонів з 71 порожнього вагону вантажного потяга, який слідував за маршрутом Знам’янка – Кривий Ріг. Пошкодження залізничного полотна немає. Рух потягів здійснювався через ст. Помічна Добровеличківського району. До ліквідації події залучались два відновлювальних потяги ст. Знам’янка та ст. Помічна. 30.12.2012 о 20.35 год. роботи по встановленню на залізничну колію 9-ти порожніх вагонів вантажного потягу завершено. Рух по станції Медерове відновлено.
1 січня у Кіровограді по пров. Експериментальному виникла пожежа 15 м2 сміття та старих домашніх речей в підвальному приміщенні п’ятиповерхового житлового будинку. Під час пожежі травмовано хлопчика 2012 р.н., який з отруєнням чадним газом доставлений до дитячої обласної лікарні в стані середнього ступеня тяжкості. Наразі стан малюка задовільний. Також під час події врятовано 33-річного чоловіка. Причина пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
В Олександрії виникла пожежа домашніх речей та 24 м2 покрівлі лазні в домоволодінні. Причина пожежі встановлюється.

У Світловодську виникла пожежа 20 м2 домашніх речей та меблів в квартирі на третьому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку. Причина пожежі – коротке замикання електромережі.
У с. Добрянка Вільшанського району рятувальниками надано допомогу по вилученню легкового автомобіля з кювету.
У Кіровограді надано допомогу по відкриванню дверей квартири за двома адресами, а також надано допомогу працівникам швидкої медичної допомоги по відкриванню дверей будинку, в якому літня жінка потребувала медичної допомоги.

Прес-служба Територіального управління МНС в області

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool