Надзвичайні події з 21 по 24 грудня по Кіровоградській області

Грудень 24, 2012 | Новини | Переглядів: 923 | Коментарі: 1

Надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня не виникало. Про це «FOTOINFORM» повідомили у прес-службі ТУМНС України в області

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:

21 грудня у с. Хащувате Гайворонського району виникла пожежа 20 м2 перекриття гаражу та автомобіля «Lada Kalina». Причина пожежі встановлюється.
У Гайвороні виникла пожежа 0.4 м2 перекриття житлового будинку, який належить 45-річному місцевому жителю. Причина – порушення правил пожежної безпеки при влаштування пічного опалення.
В Олександрії виникла пожежа 15 м2 покрівлі житлового будинку та 10 м2 домашніх речей. Причина – коротке замикання електромережі будівлі.
У с. Защита Новомиргородського району виникла пожежа 25 м2 домашніх речей в житловому будинку. Причина – коротке замикання телевізора, виробник встановлюється.
У Новомиргороді виникла пожежа 6 м2 покрівлі господарчої споруди. Причина – занесення стороннього джерела вогню невстановленою особою.
У Кіровограді по просп. Правди виникла пожежа 0.5 м2 старих домашніх речей в квартирі п’ятиповерхового житлового будинку. Причина – необережне поводження з вогнем господаря квартири.
У с. Новий Стародуб Петрівського району виникла пожежа 5 т сіна на території приватного домоволодіння. Причина пожежі встановлюється.
У Добровеличківському районі, поблизу с. Піщаний Брід рятувальниками надано допомогу по вилученню мікроавтобуса «Ford Transit» зі снігового замету.
У Кіровограді по вул. Куропятникова, 25 та вул. Зінченка, 5,7 внаслідок пориву труби теплопостачання діаметром 100 мм, без теплопостачання залишились 3 багатоповерхових житлових будинка (близько 635 мешканців). Об 11.40 год. 21.12.12 р. теплопостачання відновлено в повному обсязі.
А по вул. Гагаріна, 1 внаслідок пориву труби теплопостачання діаметром 500 мм на території стадіону ФК «Зірка» без теплопостачання залишились частково мешканці мікрорайонів Центр та 5/5 (близько 10700 мешканців в 21 багатоповерховому житловому будинку), 2 ЗОШ, 2 дошкільні навчальні заклади, кібернетико-технічний коледж, центральна міська лікарня № 3, дитяча міська поліклініка № 1 та центральна міська поліклініка № 3. О 20.50 год. 21.12.12 р. теплопостачання відновлено в повному обсязі.
По вул. Декабристів, 6 внаслідок пориву труби теплопостачання діаметром 150 мм, без теплопостачання залишились один чотирьохповерховий житловий будинок (50 мешканців) та 23 адміністративні будівлі. О 02.45 год. 22.12.12 р. теплопостачання відновлено в повному обсязі.
У смт Олександрівка надано допомогу комунальній службі міста по розпилюванню та прибиранню дерева, яке створювало загрозу падіння на житловий будинок.
22 грудня о 4:51 рятувальниками надано допомогу двом дівчатам 1994 р.н. та 1996 р.н. по вилученню їх з берега р. Інгул куди вони потрапили з власної необережності. 18-річну дівчину з діагнозом загальне переохолодження тіла госпіталізовано до хірургічного відділення Кіровоградської дитячої обласної лікарні. Стан хворої середнього ступеня важкості.
У Кіровограді по вул. Автолюбителів виникла пожежа 12 м2 домашніх речей в приміщенні гаражу. Причина пожежі – коротке замикання електромережі.
У Світловодську виникла пожежа 4 м2 покрівлі господарчої споруди на території приватного домоволодіння. Причина – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печі.
У с. Мар’ївка Компаніївського району рятувальниками надано допомогу по буксируванню автобуса «ЛАЗ» з кювету. Таку ж допомогу надано у Знам’янському районі на 287 км автошляху Знам’янка – Київ водієві вантажного автомобіля «FAW» з узбіччя дороги.
У Кіровограді по пров. Азовського рятувальниками надано допомогу господарю по вилученню жеребця зі зливної ями.

23 грудня у с. Сонячне Кіровоградського району виникла пожежа 5 м2 дерев’яної обшивки в приміщенні лазні в домоволодінні. Причина пожежі – порушення правил пожежної безпеки при влаштуванні пічного опалення.
У с. Павлівка Світловодського району виникла пожежа 9 м2 оздоблення стін та 30 м2 стелі гаражу в приватному домоволодінні. Причина пожежі встановлюється.
У с. Богданівка Знам’янського району виникла пожежа 3 м2 стіни житлового будинку. Причина – порушення правил пожежної безпеки при влаштуванні пічного опалення.
У Кіровограді по вул.Жадова рятувальниками надано допомогу чоловіку по відкриванню дверей ліфта, у якому він застряг. А по вул. В.Биківській надано допомогу господарці по відкриванню вхідних дверей житлового будинку.
Близько 15:40 до служби цивільного захисту Добровеличківського району надійшло повідомлення про пожежу домашніх речей та меблів у кімнаті приватного житлового будинку в с. Тишківка Добровеличківського району. На місці пожежі виявлено тіла двох чоловіків 1952 р.н. та 1953 р.н. Пожежею знищено меблі та домашні речі на площі 4 м кв. Причина смерті людей, а також причина пожежі та збитки з’ясовуються.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool