Надзвичайні події по Кіровоградській області

Грудень 07, 2012 | Новини | Переглядів: 964 | Коментарі: 0

Надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня не виникало. Про це «FOTOINFORM» повідомили у прес-службі ТУМНС України в області

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:

До неврологічного відділення Компаніївської ЦРЛ з діагнозом отруєння грибами госпіталізовано 49-річного жителя с. Червона Слобода. Стан хворого легкого ступеня.
В Олександрії рятувальники транспортували 59-річного важкохворого чоловіка з десятого поверху житлового будинку до карети швидкої медичної допомоги.
У Світловодську рятувальниками надано допомогу комунальним службам міста по відкачці води з водовідвідної канави.
У Кіровограді проведено демеркуризацію у кімнаті приватного житлового будинку, в якому дитина розбила медичний термометр.
У с. Маловодяне Долинського району надано допомогу 30-річній жінці по вилученню з погребу, в який вона впала по необачності.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool