Надзвичайні події на Кіровоградщині з 15 по 16 жовтня 2012 року

Жовтень 16, 2012 | Новини | Переглядів: 998 | Коментарі: 0

Надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня не виникало. Про це «FOTOINFORM» повідомили у прес-службі ТУМНС України в області


Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:

У Кіровограді по вул. Жовтневої Революції рятувальниками ліквідовано пожежу 15 м2 перекриття та внутрішнього оздоблення торгівельного павільйону. Орієнтовна причина пожежі – коротке замикання електромережі в корпусі кондиціонера.
У смт Знам’янка Друга ліквідовано пожежу 18 м2 покрівлі літньої кухні на території приватного домоволодіння. Причина пожежі – порушення правил експлуатації пічного опалення.
В Олександрії ліквідовано пожежу 50 м2 покрівлі житлового будинку, який належить 62-річній місцевій жительці. Причина – коротке замикання електромережі.
В Олександрії та Світловодську надано допомогу комунальним служба по відкачуванню дощової води з проїжджої частини та водовідвідної канави.
У Кіровограді по вул. Жовтневої Революції надано допомогу комунальним службам міста по розпилюванню та прибиранню дерева, яке впало на проїжджу частину.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool