Надзвичайні події на Кіровоградщині

Вересень 10, 2012 | Новини | Переглядів: 1006 | Коментарі: 0

Надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня не виникало.

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:

7 вересня в Олександрії ліквідовано пожежу 100 м2 покрівлі та 0,3 м3 обрізної дошки на горищі житлового будинку, який належить 69-річній пенсіонерці. Причина пожежі встановлюється.
В Олександрії місцевим пожежно-рятувальним підрозділом надано допомогу 38-річній місцевій жительці по зняттю її з газової труби, на якій вона трималась, після падіння з балкону квартири на другому поверсі.
В Кіровограді по вул. Гоголя надано допомогу комунальним службам міста по прибиранню елементів будівельних матеріалів з покрівлі житлового будинку, що загрожували падінням на пішохідну зону.
В Світловодську рятувальниками надано допомогу комунальним службам міста по прибиранню сухої гілки дерева, що загрожувала падінням на проїжджу частину та на лінію електропередач.
В Кіровограді по вул. Волкова надано допомогу господарці по відкриванню дверей квартири.
8 вересня в Кіровограді по вул. Попова в квартирі дев’ятиповерхового житлового будинку ліквідовано пожежу 0.5 м2 будівельного сміття. Причина пожежі встановлюється.
На ставку смт Голованівськ внаслідок необережного поводження на воді загинула 50-річна жінка. Обставини загибелі та причина смерті встановлюються. Особовим складом місцевого підрозділу тіло загиблої вилучено з водойми.
В Олександрії надано допомогу 71-річному чоловіку по перенесенню його до карети швидкої допомоги.
Допомогу по відкриванню дверей квартири надано господарці у Світловодську.
9 вересня в Кіровограді по вул. Садовій ліквідовано пожежу 100 м2 сміття на відкритій території. Причина – дитячі пустощі з вогнем, винна особа встановлюється.
В Світловодську ліквідовано пожежу 2 м2 покрівлі житлового будинку, який належить 60-річному пенсіонеру. Причина пожежі – коротке замикання електормережі.
В смт Димитрове м. Олександрії в квартирі двоповерхового житлового будинку виникла пожежа матрацу та ліжка. Причина пожежі – необережне поводження 54-річного господаря з вогнем при курінні.
В смт Капітанівка Новомиргородського району виникла пожежа 36 м2 покрівлі господарської споруди та 15 м2 покрівлі житлового будинку. На місці пожежі виявлено тіло 50-річної господарки. Причина пожежі встановлюється.
В с. Аврамівка Кіровоградського району ліквідовано пожежу 40 м2 покрівлі житлового будинку. Причина займання встановлюється.
В Світловодську надано допомогу господарці по відкриванню дверей квартири.
10 вересня в Кіровограді по вул. Новосибірській ліквідовано пожежу гаражу та 4 м2 покрівлі літньої кухні на території приватного домоволодіння 38-річного місцевого жителя. Причина пожежі – коротке замикання електромережі.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool