Надійшли вже шість лотів, які будуть виставлені на Великодньому Благодійному Аукціоні (ФОТО)

Лютий 09, 2012 | Новини | Переглядів: 1113 | Коментарі: 0

У середу 11-го квітня 2012-го року у приміщенні Кіровоградського обласного художнього музею відбудеться вже традиційний Великодній Благодійний аукціон, який проводиться заради збору коштів і купівлі обладнання в обласну дитячу лікарню.

Наразі Оргкомітет аукціону веде роботу по збору картин, які на безоплатній основі надають художники-автори та колекціонери і директори галерей. Так, вже надійшли шість лотів, які будуть виставлені на аукціоні – це картини «Весняний вечір» (2011р.) Андрія Кадигроба (розмір – 45на55 см, стартова ціна – 800 грн.), «Річка» (2011р.) Олександра Демиденка (розмір – 36на50 см, стартова ціна – 800 грн.), «На березі» (2011р.) Анатолія Кімнатного (розмір – 30на40 см, стартова ціна – 600 грн.), а також «Вулиця Дворцова» (2010 р.) Сергія Шаповалова (розмір 70на80 см, стартова ціна – 3500 грн.), «Оголена» (2010 р.) Федора Лагно (розмір 60на 42 см., стартова ціна – 3000 грн.) та «За вікном лютий» (2011 р.) Олени Чеснокової (розмір 50на50, стартова ціна – 950 грн.).

Всі шість авторів постійно беруть участь в аукціоні, а Андрій Кадигроб та Анатолій Кімнатний ще й входять до складу Оргкомітету даної акції. Нагадаємо, що Благодійний аукціон – це продаж картин, безоплатно наданих художниками та колекціонерами задля збору коштів у допомогу дітям. Аукціон проводять Художня галерея А. Кадигроба, Обласний художній музей та медіа-група «весь Кіровоград».
У 2009-му році на першому аукціоні було зібрано 27 700 грн., і на ці кошти було придбано меблі та техніку для дитячого будинку «Наш Дім». У 2010-му році було зібрано 25 560 грн., і придбано набір хірургічних інструментів для обласної дитячої лікарні, а минулого року відбувся справжній благодійний рекорд – було зібрано 70 000 грн., на які було придбано обладнання для гематологічного відділення тієї ж обласної дитячої лікарні.

Надійшли вже шість лотів, які будуть виставлені на Великодньому Благодійному Аукціоні

Надійшли вже шість лотів, які будуть виставлені на Великодньому Благодійному Аукціоні

Надійшли вже шість лотів, які будуть виставлені на Великодньому Благодійному Аукціоні
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool