Надійшли три перші лоти, які будуть виставлені на Великодньому Благодійному Аукціоні (ФОТО)

Січень 25, 2012 | Новини | Переглядів: 1143 | Коментарі: 0

У середу 11-го квітня 2012-го року у приміщенні Кіровоградського обласного художнього музею відбудеться вже традиційний Великодній Благодійний аукціон, який проводиться заради збору коштів і купівлі обладнання в обласну дитячу лікарню.

Наразі Оргкомітет аукціону веде роботу по збору картин, які на безоплатній основі надають художники-автори та колекціонери і директори галерей. Так, вже надійшли три перші лоти, які будуть виставлені на аукціоні – це картини «Весняний вечір» (2011р.) Андрія Кадигроба (розмір – 45на55 см, стартова ціна – 800 грн.), «Річка» (2011р.) Олександра Демиденка (розмір – 36на50 см, стартова ціна – 800 грн.) та «На березі» (2011р.) Анатолія Кімнатного (розмір – 30на40 см, стартова ціна – 600 грн.)

Всі три автори постійно беруть участь в аукціоні, а Андрій Кадигроб та Анатолій Кімнатний ще й входять до складу Оргкомітету даної акції. Що ж стосується Олександра Демиденка, то він бере активну участь в організації та проведення ще одного цікавого проекту, який «виріс» із аукціону. Справа в тім, що пан Демиденко викладає у Кіровоградському державному педагогічному університеті, а тому активно долучається сам і своїх студентів долучає до акції «Весняний пленер», яка вже кілька років поспіль проходить на початку травня у Дендропарку за підтримки корпорації «XXI століття». Нагадаємо, що торік переможцями конкурсу картин, намальованих у Дендропарку, стали Валерій Вакуленко із КІРУЕ, Євген Остапов із Олександрійського училища культури та Оксана Вишніченко із КДПУ. До речі, студенти також можуть подавати роботи на аукціон – так, постійними учасниками акції є вихованці Мистецького факультету педагогічного університету Євген Івасюта та Валентина Соколовська.

Надійшли три перші лоти, які будуть виставлені на Великодньому Благодійному Аукціоні

Надійшли три перші лоти, які будуть виставлені на Великодньому Благодійному Аукціоні

Надійшли три перші лоти, які будуть виставлені на Великодньому Благодійному Аукціоні

Нагадаємо, що Благодійний аукціон – це продаж картин, безоплатно наданих художниками та колекціонерами задля збору коштів у допомогу дітям. Аукціон проводять Художня галерея Андрія Кадигроба, Кіровоградський обласний художній музей та медіа-група «весь Кіровоград». У 2009-му році на першому аукціоні було зібрано 27 700 грн., і на ці кошти було придбано меблі та техніку для дитячого будинку «Наш Дім». У 2010-му році було зібрано 25 560 грн., і придбано набір хірургічних інструментів для обласної дитячої лікарні, а минулого року відбувся справжній благодійний рекорд – було зібрано 70 000 грн., на які було придбано обладнання для гематологічного відділення тієї ж обласної дитячої лікарні.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool