Надай простір власній фантазії - пиши історію разом з нами!

Березень 27, 2012 | Новини | Переглядів: 1436 | Коментарі: 0

Увага! Увага! Увага! Стартує новий проект для креативної молоді, що прагне до творчого самовираження.

Лише на сайті Кіровоградської обласної бібліотеки для юнацтва ім.О.М.Бойченка ви зможете стати співавтором захоплюючої та непередбачуваної історії, яку ми створимо разом! Знайди на сайті початок оповідання (http://www.lib.kr.ua/index.php?gh=view) та придумай цікавий поворот подій, який надихнув би нових дописувачів на продовження історії. Протягом дня придумай своє продовження та відправляй його нам (не більше 250 символів)! Кожного ранку з 9.00 до 10.00 год. авторитетне журі обиратиме найцікавіший і найбільш захоплюючий варіант, який і стане продовженням спільного сюжету, і вже об 11.00 год. – весь інтернет-простір зможе прослідкувати за розвитком подій разом з Тобою!

Пиши сам, пиши з нами, пиши разом з друзям або батьками! Головне пам’ятай – історія має продовжуватися! Кількість варіантів продовження сюжету – необмежена, але обрано буде найцікавіший!
Кіровоградщина має знати творців в обличчя! Найактивніші автори будуть гарантовано нагородженні інтернет-відзнаками та цікавими призами! Поспішай! Перший проект триватиме протягом місяця!
Подовж історію і ти більше не зможеш зупинитись!!!!

Надай простір власній фантазії - пиши історію разом з нами!
 

Измаильский
Интернет Портал


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool