Над мешканцями Кіровоградщини проведуть експеримент

Квітень 01, 2017 | Новини | Переглядів: 2188 | Коментарі: 0

Незабаром по всій Кіровоградській області буде введено лише цифрове ефірне телебачення.

Наша область стане першою, де буде змінено аналогову трансляцію на цифрову. В Києві будуть спостерігати, як пройде впровадження цього пілотного проекту.

І хоча наші мешканці не всі встигли купили собі приставки та телевізори нової модифікації, але це не заважає розпочати нове впровадження.
Спеціалісти-телевізійники говорять , що на Кіровоградщині є багато місць з низинами, де сигнал цифрового телебачення може бути зовсім відсутнім. Так що мешканцям таких місць не позаздриш, аналог відключать , а цифри не буде. Тоді альтернативою зостанеться купити супутникову антену, але не у всіх на неї будуть кошти.

Залізнична станція Кіровоград перейменована на Кропивницький

Можна позаздрить тим пенсіонерам, які пару років назад змогли отримати безкоштовно приставку Т2. А чи будуть роздавати зараз, невідомо.
Як кажуть старенькі пенсіонери, у яких немає коштів на це «ноу-хау», відключать телебачення , перейдемо на радіо, а що залишається?
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool