Начальник Одеської залізниці зустрівся з трудовими колективами Котовського залізничного вузла

Жовтень 19, 2015 | Новини | Переглядів: 676 | Коментарі: 0

В рамках проведення комісійного огляду підготовки господарств Одеської залізниці до роботи в осінньо-зимовий період 2015-2016 рр. комісія під керівництвом начальника залізниці Григорія Бойка перевірила роботу підрозділів Котовського залізничного вузла.

Підчас робочої поїздки головний залізничник магістралі зустрівся з трудовими колективами депо, а також заслухав звіти керівників по роботі підрозділів за 9 місяців поточного року та про стан підготовки господарства і персоналу до зими. Крім цього, було приділено увагу низці актуальних питань, в тому числі дотриманню вимог охорони праці на робочих місцях, перспективам вузла в майбутньому році, соціальному захисту робітників тощо.

Григорій Бойко повідомив про результати реалізації програм Одеської залізниці та роботи зі зверненнями пасажирів. Зокрема, мова йшла про експеримент з мотивації персоналу за економію паливно-енергетичних ресурсів, який було реалізовано у ряді депо залізниці, у тому числі Котовському локомотивному депо. Експеримент відкрив нові перспективи в економії експлуатаційних витрат і став добрим стимулом у роботі працівників.

У відповідь на звернення громадян було введено додатковий приміський потяг №6104 сполучення Котовськ – Слобідка, що починає курсуватиме з 20 жовтня щоденно, та пасажирський потяг №472/471 Одеса – Харків, який проходить через станції на ділянці Роздільна – Котовськ – Помічна.

На залізничному вокзалі м. Котовськ 22 жовтня заплановано відкриття залу підвищеної комфортності та куточка для пасажирів з дітьми. Для людей з обмеженими фізичними можливостями ведуться роботи щодо обладнання спеціалізованого туалету на вокзалі, скористатися яким люди з особливими потребами зможуть безоплатно.

Окремо, начальник Одеської магістралі наголосив на перспективах розвитку. Протягом 2015-2016 рр. буде створено 200 робочих місць на Котовському залізничному вузлі. Нові робочі місця створять в депо за рахунок освоєння нових видів ремонту та іншої діяльності. При цьому існуючий контингент зберігається.

Найближчим часом буде проведено перерахунок вартості комунальних послуг для мешканців міста Котовськ. Вартість питної води буде знижено з 15 до 12 грн. за м3. Вартість теплопостачання знижено з 16 до 13 грн. за м2. жилої площі. Слід зазначити, що це стало можливим завдяки відміні постановки НКРЕ щодо приведення єдиних тарифів для юридичних осіб.

Також залізничники активно беруть участь у вирішенні міських проблем. Зокрема цього тижня завершені ремонтні роботи по заміні ділянки теплотраси довжиною 150 м.

Додамо, що Одеська залізниця забезпечує кожного четвертого мешканця Котовська роботою та наповнює бюджет міста приблизно на 55%.

Прес-центр Одеської залізниці


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool