Начальник Одеської залізниці Віктор Фрунза підвів підсумки роботи магістралі за 2014 рік

Грудень 29, 2014 | Новини | Переглядів: 698 | Коментарі: 0

29 грудня 2014 року начальник Одеської залізниці Віктор Фрунза провів селекторну нараду присвячену підсумкам роботи магістралі за 2014 рік.

Віктор Фрунза відзначив, що у 2014 році, незважаючи на усі складнощі, колективу Одеської залізниці вдалося успішно виконати основне своє завдання – забезпечити перевезення пред’явлених обсягів пасажирів та вантажів, забезпечивши при цьому належну безпеку руху та ефективне використання технічних засобів.
На кінець 2014 року прогнозується виконання такого основного показника ефективності організації виробництва як виконання продуктивності праці. Очікується виконання обсягів вантажних перевезень у розмірі не менше 62 млрд.тонно-км, що майже на 1,5 млрд. тонно-км або 2,4% більше рівня 2013 року. Зростання обсягів перевезень досягнуто за рахунок експортних вантажів: зерна, руди, чорних металів. Вище рівня минулого року на 4,8% виконується вивантаження. Нажаль, тільки по Одеській дирекції залізничних перевезень спостерігається збільшення обсягів відправлення вантажів.
Загальний фінансовий результат роботи залізниці за рік – на рівні планового завдання, що дало можливість залізниці виконати свої зобов’язання перед державою і сплатити до бюджету та цільових фондів майже 2 млрд. грн.
Зароблені залізницею кошти протягом року направлялися на виплату заробітної плати, придбання товарно-матеріальних цінностей, енергоресурсів, виконання Програми технічного розвитку та підвищення ефективності роботи залізниці, впровадження технічних засобів безпеки руху поїздів, облаштування пунктів пропуску через кордон, забезпечення та покращення охорони праці, виконання природоохоронних заходів, реалізацію соціального пакету. У цілому на виконання Програми технічного розвитку та підвищення ефективності роботи залізниці витрачено 24,3 млн. грн., що дало можливість забезпечувати належний стан безпеки руху поїздів. Значні кошти направлялися на покращення та забезпечення належних умов та охорони праці.
За словами начальника залізниці Віктора Фрунзи, головним надбанням поточного року є те, що вдалося зберегти дієвий, згуртований, професійний колектив працівників залізниці, досягнувши при цьому порозуміння при вирішенні непростих питань. За 11 місяців поточного року середньомісячна заробітна плата по залізниці становить 4 тис 338 грн., що на 143 грн. вище середньої заробітної плати по Укрзалізниці і вище рівня минулого року на 371 грн. На підтримку ветеранів витрачено коштів на суму 46 млн. грн. У відомчих оздоровчих закладах відпочили та оздоровились 5 тис. 750 залізничників та членів їх сімей, у тому числі 2 тис. 858 дітей.
За продуктивну працю та проявлену при цьому ініціативу заохоченням охоплено 3 тис. 239 працівників, крім того державними та галузевими нагородами відзначені 438 залізничників, нагородами від начальника залізниці – 3 тис. 132 особи.
На завершення селекторної наради начальник Одеської залізниці Віктор Фрунза висловив теплі слова подяки колективу трударів за позитивні результати роботи у 2014 році, які стали можливими завдяки як спільним зусиллям, так і праці кожного робітника залізниці. Керманич привітав трудовий колектив магістралі з Новим 2015 роком та Різдвом Христовим і побажав, щоб Новий рік приніс на Україну, у кожен дім мир, спокій, справедливість та впевненість у завтрашньому дні.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool