Начальник Одеської залізниці відвідав дитячий оздоровчий табір

Липень 17, 2013 | Новини | Переглядів: 1099 | Коментарі: 0

Начальник Одеської залізниці Микола Луханін відвідав дитячий оздоровчий табір “Юний залізничник”, де наразі відпочивають понад півтори сотні дітей працівників Одеської залізниці віком від семи до 14 років.

Практично усі діти мешкають в межах Одеського регіону — їх батьки працюють в структурних підрозділах залізниці у Одесі, Роздільній, Котовську.
У таборі “Юний залізничник” є усі необхідні умови для відпочинку дітей: зручне розташування (неподалік моря), зелена територія, великі ігрові майданчики, альтанки, 5-разове харчування та уважний персонал. За словами директора дитячого оздоровчого табору “Юний залізничник” Миколи Панасова дітлахи не сумують у таборі — окрім різноманітних ігор, гуртків та конкурсів вони часто у рамках культурної програми відвідують цирк та театри. Самі маленькі відпочивальники з усіх розваг виділяють дискотеку. Також працівники табору приділяють увагу харчуванню дітей і наразі до меню введено багато овочів та фруктів.
За словами голови Дорожнього комітету профспілки Анатолія Прокопенка результати роботи залізниці та профспілки дають можливість виділяти кошти на утримання у робочому стані дитячих оздоровчих таборів, у тому числі даний табір. Поїздка до табору обійдеться батькам-залізничкам лише у 300 грн. у той час як повна вартість відпочинку дитини за 21 день становить 3,2 тис. грн.
Начальник Одеської залізниці Микола Луханін, оглянувши територію табору, а також оцінивши умови проживання дітей зазначив, що такий варіант відпочинку для дитини є найкращим, адже під час шкільних канікул дитина доглянута кваліфікованим персоналом, у колі своїх старих та нових друзів відпочиває та оздоровлюється. “Вартість відпочинку говорить сама за себе. Ми сподіваємося на те, що батьки-залізничники й надалі приділятимуть належну увагу відпочинку своїх дітей у галузевих оздоровчих закладах!”, - підкреслив начальник залізниці.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool