Начальник Одеської залізниці привітав трудовий колектив із Днем Конституції України

Червень 26, 2015 | Новини | Переглядів: 808 | Коментарі: 0

26 червня 2015 року в актовій залі Управління Одеської залізниці зібралися представники майже усіх структурних підрозділів підприємства для того, щоб в урочистій атмосфері відзначити річницю від Дня прийняття Конституції України.

Начальник Одеської залізниці Григорій Бойко у вітальному слові до колективу зазначив: «Наша країна переживає дуже непростий етап змін, які стосуються практично усіх аспектів життя держави. Це європейська інтеграція, реформування провідних галузей економіки, посилення ролі місцевого самоврядування. В цей час багатотисячний колектив Одеської залізниці бере активну трудову участь в укріпленні нашої держави і галузі, досягаючи високих результатів у своїй роботі: збільшуючи пропускну спроможність, впроваджуючи нові методи роботи, нову техніку і технології, забезпечуючи потреби регіонів у пасажирських і вантажних перевезеннях, підвищуючи якість послуг для пасажирів та клієнтів».
З нагоди свята за багаторічну сумлінну працю на залізничному транспорті, вагомий особистий внесок у розвиток галузі та високу професійну майстерність 106 працівників Одеської магістралі отримали почесні нагороди від Міністерства інфраструктури України, Державної адміністрації залізничного транспорту України та Одеської залізниці.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool